Spökhoppning!

Idag har US arrangerat spökhoppning på ridskolan. Vi fick in massa cash, det gillar vi skarpt!
Överlag så tycker jag att tävlingen fungerade riktigt bra idag, så det var roligt. Många fina utklädnader och bra ritter. Även pappa lyckades göra en felfri runda i 80 cm på Bismarck, cred till honom. I 70 cm glömde han dock bort vägen en gång, surprise surprise, det har ju aldrig hänt förr liksom ;)

Själv hade jag turen att få sitta i domartornet och speka. Dvs jag slapp stå ute och frysa. Men grejen är den att jag hade egentligen förberett mig superbra på att få stå ute, med 3 tröjor + jacka, 2 byxor, snowjoggers och mössa, men jag slapp ändå, för mina kära kamrater i US ville ha mig som speaker så det tackar man ju inte nej till! Dock suger jag på att speaka för jag säger så puckade grejer hela tiden Men det är väl min image antar jag.

Nu ska jag skicka in resultaten till tidningen som var där, och ikväll blir det PARTY för hela slanten, jiho! Imorgon blir det ändå till att gå upp tidigt och ha stalltjänst, men det är ju det sura äpplet man får bita i när man har häst Ingen fest med sovmorgon dagen efter inte./ Emma

Vad jag och Tage har kvar av året!

Tänkte visa er vad jag och Tage har kvar för träningar/tävlingar resten av året. Det är ju inte så mycket, eftersom tävlingssäsongen i princip är över, och i december ska han få ta det lugnt, men så att ni ser i alla fall!

Tages och Emmas schema. 2009

 29/10 – Hoppträning för Therese Häggsjö

2/11 – Dressyrträning i grupp för Emma Lundström

5/11 – Ev. Dressyrträning i par

8/11 – Klubbmästerskap i dressyr. LB:1 och LA:1

19/11 – Hoppträning för Therese Häggsjö

23/11 – Dressyrträning i grupp för Emma Lundström

26/11 – Ev. Dressyrträning i par

3/12 – Hoppträning för Therese Häggsjö

6/12 – Ev. Klubbhoppning. 80 – 90 cm eller 90 – 90cm

/ Emma

Dagens ridning - skrittuteritt

Idag red jag ut en lite kortare runda i skogen med Hanna. Vi skrittade bara.

Vad red/tränade vi på: Idag var det somsagt bara en lugn skrittur som gällde. Men vi red mycket på asfalt och i själva skogen så de får träna på vart de sätter ner sina fötter, något som Tage slarvar med ganska ofta.

Vad gick bra/dåligt: Allting gick bra idag. Han krånglade INGENTING. Inte ens på ett ställe som han alltid brukar krångla på, så det var skönt.

Varför gick det bra/dåligt? Förhoppningsvis har han förstått att det inte hjälper att krångla när man rider ut. I alla fall inte när han har med en kompis...

Vad kan jag tänka på till nästa gång?: Idag kunde ingenting gått bättre, så det finns inget direkt jag kunnat förbättra idag. I och för sig var det bara en liten skrittur utan seriöst arbete, så då brukar det ju inte finnas så mycket att förbättra.

Vad ska jag rida under morgondagens ridpass?: Imorgon får antagligen Tage vila. Han har inte gjort det än denna vecka, så det är på tiden!

 

/ Emma