Avramlingsfoton!

Jag sa ju att även detta inlägg skulle bli underhållande, och självklart håller jag vad jag lovar. har man en fototokig syster och kompis så kan det mesta fångas på bild.

(OBS! Inte bara på mig och Tage)

Så, det får räcka för idag. Vet att vi har endel fler avramlingar på denna datan, men jag orkar inte bläddra igenom alla mappar. Ni ska bara veta hur mycket bilder Anna har på sin dator!

I vilket fall som helst så får Tage vila idag efter den tuffa veckan i Säm. Imorgon kör vi ett lugnt pass i skogen.

/ Emma

Stilstudie - Avramling i vattnet!

För att ni bloggläsare ska få er ett gott skratt tänkte jag nu publicera denna fina stilstudie när jag ramlade av tage i vattnet. Bara så ni vet så är jag en expert på att flyga av, och jag börjar bli riktigt bra på att ta emot mig nu med ;)

1. tage stegrar så högt han kunde i princip i vatten, rida utan sadel = Emma i något obalans


2. Emma halkar bak på rumpan, tappar tyglarna och hamnar totalt i obalans.


3. Emma hamnar under vattnet strax bakom Tage, som glatt simmar iväg mot de andra hästarna.


4. Bara att fånga in tage igen!


Ja, vad ska man säga, lite humor har ju aldrig skadat! Kommer att bjuda på mer i nästa inlägg också tror jag.
det var ju någon som ville att jag skulle visa bilder mm från stallet. Kommer antagligen göra detta imorgon!

/ Emma

Sämsholm 2009.

Idag kom jag och Tage hem från ridlägret i Sämsholm, som har varit helt underbart och verkligen gått över förväntan. Tage har skött sig så jäkla bra och gått superfint i både dressyren och terränghoppningen trots att jag inte ridit så seriös dressyr i sommar. Jag tror faktiskt att han har vilat sig i form lite, för han kändes superpositiv, pigg och glad.
Dock har han varit helt galen! Speciellt de första två dagarna, då han var så pigg att han bara hoppade och studsade istället för att trava/galoppera. Han har verkligen visat en ny sida av sig själv iår, och har gått igenom en smärre personlighetsförändring, vilket är kul då han verkligen visar att han gillar att hoppa terräng!
Det som är skönt med Tage är att han inte tittar på något hinder i terrängen och även fast han är så pigg och glad så är han lätt att kontrollera då han är så välriden och känslig(jag rider med vanligt 3-delat bett utan hjälptyglar även i terrängen).
Något som var synd var att vi inte fick hoppa på stora terrängbanan iår. Vi skulle egentligen gjort det idag som avslutning, men det började spöregna och åska, så vi fick tyvärr hoppa över det. Lite synd då jag gärna hade hoppat lite större hinder, men det är sånt som händer, man får alltid sätta hästen i första hand.
Nu kommer jag bjuda på lite bilder. enjoy!

Vi badade två dagar, och Tage var busig! Jag åkte av en liten stund efter att detta kortet knäpptes. Tur att jag hade min gamla hjälm ;)Naaw, han är så söt-.
haha knäppis-tage


tage badar om hans girlfriend sally badar(och hon är ingen badkruka. Kolla huvudet xD)
woops. vasd händer här? ;)


Nåja, vi kom över i alla fall.
Så, det var rätt många bilder + att jag håller på att ladda upp bilder på min bilddagbok med (Wemmy @ bdb)

/ Emma