film - lok dressyr vorf

Här kommer filmen på mig och Pricken från gårdagens tävling.
Ni kommer få se hans små "ryck" i och innan min start i LC:1 också. Så det blir väl kul ;) Det märks ju att han är orutinerad i alla fall. Detta var hans andra lokala dressyr.

Måste bara nämna några grejer ur protokollen.
I LC:2 fick jag en 6a på ryttarens inverkan med kommentaren "önskar mer energi i ridningen". Jotack. När jag är frisk kan du få se på energi ;) Så det var ju en förståelig kommentar med tanke på att jag var halvdöd hela programmet typ.
Fick i alla fall en 7a på ryttarens sits och hållning i båda programmen. Det är det viktigaste nästan tycker jag. Eller, jag blir i alla fall besviken om inte jag får 7a på sitsen, för den ska ju bara sitta.
/ Emma

Ursäkta...

mig för att jag kommer uppdatera lite sämre nu. Men jag mår så jävla dåligt. Jag har ju somsagt halsfluss, eventuellt körtelfeber eftersom inte penicillinet har hjälpt. Så jag har verkligen ingen ork till någonting. Jag har i princip glömt bort hur det är att kunna njuta av mat/dryck och kunna svälja utan att det känns som att svälja ett svärd.
Jag var på vårdcentralen idag igen, men de kunde inte konstatera något. Jag fick värkmedicin som inte hjälpt nåt :/ och apotekspersonalen sa att det eventuellt var körtelfeber. Sedan höll jag även på att svimma på apoteket, så jag fick lägga mig i deras fikarum och pappa fick komma och hämta mig. För att köra bil i mitt tillstånd är väl inte det bästa.
Jag kommer inte kunna rida på skitlänge heller antagligen eftersom jag måste vila nu medan jag är sjuk, och på lördag ska jag egentligen till Polen med skolan en vecka, men om jag inte blir frisk är jag ju tvungen att stanna hemma...


Men jag ska i alla fall försöka ladda upp filmen från igår ikväll. Försökte göra det förut men det hände något med pappas dator, så det får han fixa sen!

/ Emma

Tävling - Lok dressyr vorf

Trots att jag har/har haft både feber och halsfluss idag så har jag tävlat. Men jag säger bara: fy fan vad dåligt jag har mått! Man kan ju tycka att penicillinet ska ha börjat verka efter 2,5 dygn, men det har det fan inte gjort.
I alla fall, trots att jag mått så sjukt dåligt så har det gått förvånandsvärt bra!
Red LC:2 och LC:1, och första klassen, LC:2, gick i ridhuset. Pricken kändes ganska avslappnad även om han blev lite spänd ibland. Han gick stadigt och det blev inga direkta misstag, och jag är även nöjd med mig själv att jag orkade kämpa mig runt banan. Resultatet i den klassen blev drygt 66,5 % och en sjätteplats!

Nästa klass reds utomhus och då var Pricken superspänd! Han vägrade gå nära transporten som domaren satt i, och jag funderade på hur fan jag skulle få honom runt banan.
denna klassen var jag ännu tröttare än förra så jag orkade väl inte rida så bra som jag egentligen borde, men i det stora hela kändes Pricken bättre än förra klassen. Han var liksom lite alertare och lyssnade bra på mig. Dock var han superspänd, och en gång när vi red mot transporten så slängde han sig åt sidan och typ försökte springa ut från banan. Jag fick korrigera detta och lägga en volt, så det blev 2 minuspoäng där.
Resultatet i denna klass blev drygt 65,5 %, vilket jag inte trodde eftersom han var så himla spänd. Jag låg faktiskt på första plats ett bra tag med detta resultat, men i slutet kom många riktigt bra. Som tur var blev jag ändå placerad igen, åter en sjätteplats, vilket jag är nöjd med!

Det känns skönt att få lite placeringar igen. Det var längesen jag fick det när jag tävlat ute nu, men det är för att så fort det går bra i någon klass så avancerar jag till en högre, till skillnad från alla mesar som bara plockar rosetter i LC som egentligen tävlar LA(det var endel sånna på tävlingen idag). Hur kul kan det vara liksom?

tyvärr har jag inga bilder. Men jag ska se om jag kan lägga upp en film från båda klasserna ikväll :)

/ Emma